Ученици Новинарске секције наше школе припремили су још једно електронско издање часописа. Посебну захвалност дугујемо редакцији осмака (Урош Станисављевић, Софија Дојчиновић, Ања Ерић) која је створила електронско издање часописа Дисовци, и желимо им све најбоље у даљем школовању.

Ученици Новинарске секције припремили су електронско издање "Дисовци".

Пред вама је електронско издање часописа "Дисовци" број 3 од децембра 2022. године.

Ученици Новинарске секције припремили су прво овогодишње електронско издање "Дисовци".

Пред вама је електронско издање часописа "Дисовци" број 2 од новембра 2022. године.

Драги ученици,

Пред вама је електронско издање часописа "Дисовци" од 31. маја 2022. године.


Драги ученици,

Стижемо до краја школске године, потпуно другачије од свих претходних. Године пуне стрепње, строгих правила и лоших вести. Нису могле да нас заобиђу и не забрину. За моје колеге и мене, све бриге нестају у дружењу са вама. Увек ведри, насмејани, спремни за шалу и несташлуке, ђаци наше школе сваки дан могу да улепшају и учине да се осећамо пријатно и испуњено.

Показали сте да другарство може да јача и расте и уз маске, дистанцу и мере, да умете да се борите и не одустајете од онога што вам је важно, да поштујете и прихватате различитости и да је осмех и оптимизам јачи од брига и стрепњи. Понекад нисам сигурна да ли ми одрасли учимо вас или од вас...

Али у једно сам потпуно уверена, појединачно можемо много, а заједно све.

Хвала вам на томе.

Директорка Татјана Галић

Комплетан часопис "Дисовци", број 3 →


Драги ученици,

Пред вама је други број школског листа Дисовци. Ово је још једно место где ваше стваралачке способности могу доћи до изражаја. Надамо се да ћете, на страницама овог листа, наћи занимљиве садржаје, који ће подстаћи вашу машту и стваралачку жељу. Наредне странице листа посвећене су дешавањима у школи током школске 2018/2019.године, јавним и културним дешавањима, дечјем стваралаштву, прослави Дана школе.

Редакција се захваљује свима који су уложили труд и несебично се залагали да сваку страницу листа испуне ликовним и литерарним радовима и фотографијама. На добром сте путу да једног дана постанете писци, новинари, уметници, јавни радници.

Зато, маштајте, стварајте и уживајте у читању!

Редакција листа

Комплетан часопис "Дисовци", број 2 →


Драги ученици,

Пред вама је први број школског листа Дисовци. Ово је још једно место где ваше стваралачке способности могу доћи до изражаја. Надамо се да ћете, на страницама овог листа, наћи занимљиве садржаје, који ће подстаћи вашу машту и стваралачку жељу. Наредне странице листа посвећене су дешавањима у школи током школске 2017/2018. године, јавним и културним дешавањима, дечијем стваралаштву, прослави Светог Саве и Дана школе.

Свима који су уложили труд и несебично се залагали да сваку страницу листа испуне ликовним и литерарним радовима и фотографијама, Редакција се захваљује. На добром сте путу, да једног дана, постанете писци, новинари, уметници, јавни радници.

Зато, маштајте, стварајте и уживајте у читању!

Редакција листа

Комплетан часопис "Дисовци", број 1 →