„Дис“ очима матураната
репортажа

Ко може боље представити и препоручити једну школу од оних који су у њој провели читавих осам година. Погледајте и сами и видећете те паметне очи које вас воде. Сазнаћете од педагога шта очекује будуће прваке и како да се спреме за једну нову авантуру; директорка, коју деца воле и које се не плаше, објасниће вам каквим наставним и ваннаставним активностима се баве наши питомци. Одвешћемо вас у боравак, где мали ђаци проводе време чекајући маме и тате. Упознаћете и учитељице будућих првака, али и предметне наставнике. Завирићете у учионице и присуствовати неким часовима. Наши репортери водиће вас сигурно, уз доста смеха, али и помало сете. Немојте им замерити, дозвољено је помало бити тужан кад дође крај једној причи у којој сте стварно уживали. Недостајаће и они нама, њиховим наставницима, али наша врата биће отворена за неке нове клинце, за наше будуће репортере и неке будуће приче.

Мали тим крив 😀 за ову репортажу: Марина Милетић и Лазар Весић VIII1. У улози режисера и креативног уредника: Јелена Игњатовић-Живић, наставник српског језика.

Захваљујемо ученицима, наставницима и управи школе на учешћу и позивамо све вас који ово читате да дођете и лично се уверите да смо прави избор за ваше ђаке!